00

ÇORLUDA ARADAĞIN HER ŞEY

  • 32.2016
  • 34.6750
  • 40.4180
Tekirdağ’ın Yeni Kent Ormanı ve Mesire Alanı Açılıyor
Tekirdağ’ın Yeni Kent Ormanı ve Mesire Alanı Açılıyor

Tekirdağ’ın Yeni Kent Ormanı ve Mesire Alanı Açılıyor

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yapımını tamamladığı Büyükşehir Belediyesi Kent Ormanı ve Mesire Alanının kapılarını açıyor. Açılış töreni 14 Temmuz Cuma günü 17.00'de Altınova Mahallesi'nde gerçekleşecek. 

 

 Süleymanpaşa ilçesi Altınova mahallesinde çalışmaları tamamlanan mesire alanında; 1 adet sosyal tesis, 2 adet büfe, 5 adet tuvalet, 2 adet güvenlik kulübesi, 2 adet çocuk oyun grubu, 1 adet fitness aletleri alanı, 2 adet giriş tagları, kamelyalar, piknik masaları bulunuyor. 

 


 Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Biz çalıştıkça kentimiz güzelleşiyor, paylaştıkça mutluluklarımız daha da artıyor. Çalışan ve üreten Tekirdağ halkı rahat bir nefes almayı sonuna kadar hak ediyor. Prestij projelerimizden biri olan Süleymanpaşa Kent Ormanı ve Mesire Alanımızı halkımıza kazandıracak olmanın heyecanı içerisindeyiz. İçerisinde piknik masaları, kamelyalar, barbeküler, kent donatıları, sosyal tesis, büfeler, çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin yer aldığı büyük ve modern yaşam alanımız çok güzel oldu. Altınova mahallemizde bulunan ve tüm ihtiyaçların düşünülerek hazırlandığı mesire alanımızda vatandaşlarımız sevdikleriyle güzel anılar biriktirecekler. Bu büyük mutluluğumuzu paylaşmak için sürpriz ikramlarımızın yer aldığı açılış törenimize tüm Tekirdağ halkını davet ediyorum.” dedi.