00

ÇORLUDA ARADAĞIN HER ŞEY

  • 32.1715
  • 34.9020
  • 40.6429
ÇORLUDA ARADAĞIN HER ŞEY
ÇORLU HAVA DURUMU

ETKİNLİKLER

Yan Yol

Yan Yol oyunu Çorluda

MİNİCRAFT

Ufuk Beydemir

Piknik Sepeti

DJ Ali Taş ile 90'lar Pop Gecesi

Heykel & Resim Workshop

FIRSATLAR

İngilizce Eğitiminde Erken ...

British Line Çorluda ilkokul ve ortaokul İngilizce eğitiminde erken kayıt ...

NE - NEREDE

Çorlu Parkları/Bahçeleri

Çorluda yer alan park ve bahçeleri listeledik.

Çorlu İftar Mekanları: 15 Farklı İftar Mekanı Önerisi

Çorluda nerede iftar yapabilirim diye düşünüyorsanız 15 farklı iftar mekanını sizlerle paylaşıyoruz.

Çorlu Müzeleri

Çorluda ziyaret edebileceğiniz müzeleri sizlere sunuyoruz.

SON EKLENEN HABERLER

5. Geleneksel 19 Mayıs Atatürk Kupası Futbol Turnuvası Gençlik Haftası'nda Başlıyor

 5. Geleneksel 19 Mayıs Atatürk Kupası Futbol Turnuvası, Gençlik Haftası'nda düzenlenecek.  Turnuva 18-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak.  Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu'nda gerçekleşecek turnuvaya U11(2013) ve U12(2012) takımları katılacak.  Tüm Çorlu halkı takımları desteklemek için stada davet edildi..

5. Geleneksel Çorlu Yıldızlar Tenis Turnuvası Gençlik Haftası'nda Başlıyor

 5. Geleneksel Çorlu Yıldızlar Tenis Turnuvası, Gençlik Haftası'nda düzenlenecek. Turnuva 12-14-16 yaş kategorilerindeki genç tenisçilere özel olacak. Turnuvayı Çorlu Belediyesi ve Çorlu 100. Yıl Rotary Kulübü düzenleyecek.   Turnuvada yer almak isteyen sporcular aşağıdaki numaradan iletişime geçebilecekler :0542 547 54 85 .

Büyükşehirden "Kadınlara Durak Yok" Hizmeti

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKULAŞ'a bağlı tüm otobüslerde kadın yolculara gece saatlerinde güzergah doğrultusunda istedikleri yerde inebilme uygulaması başlattı. .

TekGençFest'te Edis ve Ziynet Sali Rüzgarı Esecek

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ilkini düzenleyeceği TekGençFest 18-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak.  TekGençFest'te Edis ve Ziynet Sali sahne alacak. Konserler Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı'nda yapılacak.  Edis 18 Mayıs Cumartesi 21.30'da, Ziynet Sali 19 Mayıs Pazar 22.00'de konser verecek.  .

Fatma Turgut 19 Mayıs'ta Çorlu'ya Geliyor

 Fatma Turgut, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Çorlu'da konser verecek. Konser 19 Mayıs 2024 saat 21.00'de Çorlu Cumhuriyet Parkı'nda gerçekleşecek.  Konser öncesi fener alayı Atatürk Meydanı'nda saat 20.00'de başlayacak. Çorlu Belediyesi tüm Çorluluları halk konserine davet etti. .

3. Trakya Doğada Yaşam Fuarı Başladı

 3. Trakya Doğada Yaşam Fuarı Çorlu'da başladı. Fuarda karavan, kamp, outdoor ve tinyhouse ürünleri sergilenecek. Fuar, Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Fuar Alanı'nda 14-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. .

Çorlu'da Geleneksel Toplu Sünnet Kayıtları Başladı

 Çorlu Belediyesi geleneksel toplu sünnet kayıtları başladı. Yaş aralığı 5-10 yaş aralığı olarak belirlendi.  Başvurular 14 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek. Toplu sünnete kayıt yaptırmak için Çorlu Belediyesi Atatürk Kent Enstitüsü Sosyal Yardım Merkezi'ne başvurulacak.  Detaylı bilgi için 444 99 59 no.lu numaradan bilgi alabilirsiniz..

Çorlu'da 8 Mart Kadınlar Günü'ne Özel Etkinlikler

 Çorlu Belediyesi 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel etkinlikler hazırladı.    Çorlu'da 5-7-8 Mart tarihlerinde Dünya Kadınlar Günü Konseri, "Kadın Olmak" Konulu Diyetisyen Sunumu ve "Güç Bilekte Değil Yürektedir" Kadın Söyleşileri yapılacak.  5 Mart Salı 20.00'de Dünya Kadınlar Günü Konseri Ünal Baysan Kültür Merkezi'nde ücretsiz konsere tüm halk davet edildi. ....

Çorlu Belediyesi Ramazan Gıda Destek Paketi Yardımı Başvuruları Başladı

 Çorlu Belediyesi Ramazan ayı gıda paketi yardımı için başvurular başladı.  Başvurular 28 Şubat Çarşamba günü alınacak.  Gıda paketi desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşlar 444 99 59 numaralı iletişim hattından Çorlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne ulaşacaklar. .

AKP'nin Çorlu Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Hakan Sunal Oldu

Çorlu AKP Adayı Op. Dr. Hakan Sunal  AK Parti'nin Çorlu Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Hakan Sunal oldu. Çorlu İçin "Gerçek Belediyecilik" Hakan Sunal yaptığı açıklamada "Çorlu için 'Gerçek Belediyecilik' yolculuğumuza başladık. Hayır dualarıyla her daim destek veren, coşkumuza ....

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Görüştü

 Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. Ankara'ya gerçekleştirdiği ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt "Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde partimiz adına şehrimizde rekor oy alacağımızın ....

Çocuklar İçin Ücretsiz Buz Pateni Keyfi Başladı

 Okulların tatile girmesiyle birlikte Çorlu Belediyesi tarafından hazırlanan buz pateni pisti açıldı.  Buz pateni pisti Cumhuriyet Meydanı'nda (Belediye önü) çocuklar için gün boyu ücretsiz olacak. Pist 19 Ocak'tan 19 Şubat'a kadar açık kalacak. Hafta içi 10.00 - 20.00, hafta sonu 10.00 - 21.00 saatlerinde hizmet ....

Çorlu'da Yetişkinler İçin Tiyatro Kursu Başvuruları Başladı

 Çorlu Belediyesi 17 yaș ve üzeri yetişkinler için tiyatro kursu kayıt başvuruları başladı. Çorlu Belediyesi yetişkinler için tiyatro kursunun başlangıcı 24 Ocak Çarşamba olacak.  Kurs günleri ise Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olarak belirlendi. Kurs belirlenen günlerde 18.00 - 21.00 arasında yapılacak.  24 Ocak'ta ....

Meteorolojiden Marmara'ya Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

Meteoroloji Marmara'yı Uyardı  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Marmara'da 18 Ocak Perşembe günü akşam saatlerinden itibaren başlayacak şiddetli rüzgar 19 Ocak sabah saatlerine kadar etkili olacak. .

Çorlu'da Ücretsiz Özel Yetenek Sınavı Hazırlık Kursu Açılıyor

 Çorlu Belediyesi tarafından 8. ve 12. sınıf öğrencileri için ücretsiz Özel Yetenek Sınavı Hazırlık Kursu açılıyor.  8. sınıf öğrencilerine Güzel Sanalar Lisesi Müzik bölümü için hazırlık kursu verilecek.  12. sınıf öğrencilerine ise Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümü ve Konservatuvar için hazırlık kursu verilecek.  Kursa katılmak isteyen öğrenciler kayıt formu doldurduktan sonra düzenlenecek yetenek sınavına girecekler. Yetenek sınavında başarılı olan öğrenciler ücretsiz ....