00

ÇORLUDA ARADAĞIN HER ŞEY

  • 34.0662
  • 37.9914
  • 45.5089
Çorlu'da İklim Değişikliği ve Çevre Paneli Düzenlendi
Çorlu'da İklim Değişikliği ve Çevre Paneli Düzenlendi

Çorlu'da İklim Değişikliği ve Çevre Paneli Düzenlendi

 Çorlu Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından Çevre Haftası kapsamında, Çorlu’da iklim değişikliğine etki eden faktörler, öneriler ve yürütülen çalışmalar, farkındalık yaratmak ve çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla “İklim Değişikliği ve Çevre Paneli” düzenlendi.

 Panelde konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Hep birlikte, iklim değişikliğiyle mücadelede güçlü birer aktör olabiliriz.” dedi.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan panele Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Yalçın Karaca, Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halim Orta, Meteoroloji İl Müdürü Harun Temel, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve temsilcileri, vatandaşlar ve basın mensupları ile konuşmacı olarak Prof. Dr. Asude Hanedar, Prof. Dr. Günay Yıldız Töre, Doç. Dr. Nuray Olcay Işık Emeksiz ve Araştırma Görevlisi Dr. Can Burak Özkal katıldı.