00

ÇORLUDA ARADAĞIN HER ŞEY

  • 34.0662
  • 37.9914
  • 45.5089
Tekkartlarda Online Ödeme Kolaylığı
Tekkartlarda Online Ödeme Kolaylığı

Tekkartlarda Online Ödeme Kolaylığı

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent içi ve ilçeler arası TEKULAŞ toplu taşıma araçlarında kullanılan TEKKART’larda online yükleme dönemini başlatıyor.

 

 12.06.2023 Pazartesi günü itibariyle vatandaşlar mevcut TEKKART’larına tekulas.com.tr internet adresi üzerinden dolum yapabilecek. TEKKART’ın arka sağ alt yüzünde bulunan 8 haneli kart numarası ile tekulas.com.tr üzerinden online TL yükleme işlemi yapılabilecek. TEKKART’a yapılan online yüklemeler, ödeme işleminden sonra 5 dakika sonra, kartın araçta ilk kullanımında otomatik olarak aktif hale gelecek. Vatandaşlar TEKKART’larına 5 lira ile 300 lira arasında yükleme sağlayabilecekler.


 Ulaşımdaki yenilikle ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Vatandaşlarımıza daha rahat, konforlu ve güvenli bir ulaşım hizmeti sunabilme adına tüm teknolojik imkânlardan faydalanıyoruz. Vatandaşlarımızın şehiriçi toplu taşımada kullandıkları TEKKART’larına artık internet üzerinden online olarak TL yüklemesi yapabilecekler. Bu uygulama vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacaktır. Yenilikçi projelerimiz hız kesmeden devam edecek.” dedi.